Enten det er frokosten du ønsker eller den sen kveldsmatbit du har lyst på, er det en sjanse for at du har en favoritt frokostblanding og alltid har en boks for hånden. Fra sukker og søte varianter til solide alternativer fylt med fiber, det er så mange å velge mellom når du handler nedover den elskede frokostblandingen i dagligvarebutikken.

Selvfølgelig har (og fortjener) den knasende gleden sin helt egen ferie. Den nasjonale frokostblandingens dag er 7. mars og til ære for det tar vi en bolle og en skje og spiser ned. Men først har jeg pratet med 21 kokker fra hele landet som delte hvilke frokostblandinger som gir dem mest glede.

Her er hva de hadde å si:

«Hendene ned, det er Cinnamon Toast Crunch. Det er et kappløp om å spise hele bollen før den blir bløt, og når du gjør det, kan du belønne deg selv med en ny bolle. Det er også min kones favoritt frokostblanding, så vi liker å sette oss ned og nyte en bolle sammen nå og da.» – Brad Kilgore, kjøkkensjef ved MaryGold’s i Wynwood, Florida

“Cap’n Crunch på grunn av nostalgien og innerst inne er vi alle kornmasochister fra 80-tallet.” – Isaac Toups, kokk/eier Toups Meatery i New Orleans, Louisiana

“Min favoritt frokostblanding er Strawberry Frosted Flakes fordi den minner meg om noe jeg ville pisket opp til broren min og jeg til frokost. Jeg ville tatt vanlig frokostblanding og blandet den med melk og jordbær Nesquick-pulver. Avhengig av tilgjengelighet og hvor inspirert jeg våknet, ville jeg legge til skivede bananer. Nå, hver gang jeg har Strawberry Frosted Flakes, bringer det frem gode minner delt med broren min.» – Ricardo Jarquin, kjøkkensjef Loews Coral Gables i Miami, Florida

“Wow… Cereal som barn var et seriøst spill. Når det ikke var de verste frokostblandingene som Kaboom, King Vitamin eller den gigantiske posen med generiske Sugar Puffs som varte i 2 måneder, min favoritt å spise mens jeg ser på SchoolHouse. Rock var fruktige småstein. For meg var det en teksturlig ting. Det er en perfekt marineringstid, rundt 2-3 minutter med én omrøring, så et minutt for perfekt melkeabsorpsjon. Denne kjærligheten varte selv på videregående da jeg tok med en gallon melk og en boks med fruktige småstein til lunsjrommet mens alle andre spiste de rare rektangulære pizzaene med fruktcocktail.» – Ricardo Heredia, kjøkkensjef InterContinental San Diego i San Diego, California

MER FRAFORBES RÅDGIVER

Beste reiseforsikringsselskaper

Av

Amy Danise
Redaktør

Beste Covid-19 reiseforsikringsplaner

Av

Amy Danise
Redaktør

“Vel, det er ikke sexy, men ærlig talt Grape Nuts. Min amerikanske bestemor og jeg pleide å spise dem sammen med frukt og honningmelk, og når de ble bløte, satte hun dem i mikrobølgeovn, og det var som havregryn. To frokostblandinger til prisen av en! Det er veldig nostalgisk for meg og vanskelig å finne. Jeg har kandisert druenøtter og brukt dem til desserter og sundaes også. Flott knas.» – Sophina Uong, kokk/eier av Mister Mao i New Orleans, Louisiana

“Cap’n Crunch er favorittblandingen min, uten tvil! Men ettersom jeg begynner å bli litt eldre her (og forhåpentligvis litt klokere), er det ikke like verdt å skjære opp taket på munnen min. Så for å få den hiten til den gamle Capitan, finner jeg måter å sette den inn i dessertprogrammene våre! Å lage Cap’n Crunch myk servering, panna cotta…is… slike ting. Nå kan jeg (og gjestene våre) nyte smaken uten å lide kroppslig skade!” – Jeremy Harville, konditor TRUST Restaurant Group i San Diego, California

“Min favoritt frokostblanding er Fruity Pebbles. Jeg elsker den fruktige lukten, crunchen og det beste – frokostblandingen! Da jeg vokste opp, måtte jeg ha en bolle hver morgen før skolen og noen ganger også som midnattsmat. Jeg har fortsatt alltid en boks i huset mitt – nå ikke bare for meg, men for barna mine også. Vi elsker å bruke den til å lage Fruity Pebbles Krispy Treats.» – Carissa DaSilva, konditor ved Marriott Harbor Beach Resort i Fort Lauderdale, Florida

“Min favoritt frokostblanding er Kellogg’s Frosted Flakes! Jeg elsker søtheten til frokostblandingen og crunchiness! Mine favoritt ting å gjøre med det er å lage granolabarer med det og kokos.” – Antonio Bachour, eier av Tablé by Bachour i Miami, Florida

“Jeg er en stor fan av Cap’n Crunch’s Crunch Berries Cereal. De sprø frokostblandingsbitene og den søte utbruddet av bærsmak i hver skje svikter aldri i å tilfredsstille smaksløkene mine. Som barn ville jeg ha det til frokost, som en matbit etter skoletid, eller til og med som en dessert toppet med friske jordbær og pisket krem. Allsidigheten til denne frokostblandingen er fantastisk, og den har vært en av mine favoritter gjennom tidene. – Darryl Harmon, kjøkkensjef ved Slate and Clinton Hall i New York City, New York

«Ikke døm meg, men jeg er en havregryn. Det er min hovedfrokost, den er sunn, enkel og holder meg mett lenger. Selv om jeg jobber på en restaurant, spiser jeg ikke alltid eller snacks i løpet av dagen, så frokost er min toppprioritet for å sikre at jeg spiser et måltid som gir meg karbohydratene og energien jeg trenger for å holde meg fornøyd en dag i kjøkken. Hvis jeg har frokostblanding som ettermiddagsmat, går jeg for Fruity Pebbles. Som barn fikk jeg aldri lov til å ha Fruity Pebbles, noe som fikk meg til å ha enda mer lyst på dem – spesielt siden jeg har en seriøs søt tann.» – Kelly O’Hara, konsernsjef for SFL Hospitality Group i Boca Raton, Florida

“Min favoritt frokostblanding må være Lucky Charms. Jeg elsker de rare pulveraktige marshmallowsene deres! De er også gode å bake med. Vi bruker dem i Lucky Rice Crispy Treats som vi lager ferske i butikken daglig, så vel som den månedlige sesongbaserte denne. måned for St Patrick’s day; lucky charm kornmelk med lucky mallows rørt inn.” – Danielle Bailey, konditor ved Holler Treats i Portland, Oregon

“Fruity Pebbles er syltetøyet mitt fordi, åpenbart.” – Jeremiah Bullfrog, eier/kokk ved Square Pie City i Miami, Florida

“Hvis jeg skal være helt ærlig, er favorittblandingen min helt klart Cinnamon Toast Crunch. Total overbærenhet, men jeg er en suger på alt med kanel. Den forblir knasende nok, og så gir den horchata-lignende melken på slutten meg så mye glede.» – Carolina Santos Neves, kjøkkensjef ved American Bar i New York City, New York

“Fra jeg var liten har favorittblandingen min alltid vært Cinnamon Toast Crunch. Som baker elsker jeg kanelsmaken og crunchen i hver bit; pluss, frokostblandingen gir en ekstra bonus ved å smaksette melken for en ekstra godbit på slutten.” – Derek Kaplan, eier av Fireman Dereks Bake Shop i Miami, Florida

“Min favoritt frokostblandinger pleier å være de mer “vanlige” og mindre søte ris- og havrekornene, som Cheerios, Chex og Rice Krispies. Fordi smakene deres ikke er for søte eller overveldende, lar de en rekke alternativer stå åpne for spiseren å gjøre den “sin egen”, og legge til favorittsmakene deres. Min go to mix-ins er bananer og jordbær, men du kan legge til hvilken som helst frisk frukt, tørket frukt, ristede nøtter eller frø, eller mini marshmallows eller sjokoladebiter. De er også gode å lage mat med, enten du lager en dessert som de klassiske Rice Krispie-godbitene, en bakt salt snackblanding med bagelchips, nøtter og krydder, eller en blanding av søtt og salt med sjokoladebiter, Reese’s pieces, pretzels, og popcorn.» – Sydney Willcox, kokk ved Restaurant Associates i New York City, New York

“Jeg elsker å blande forskjellige frokostblandinger sammen slik at jeg kan leke med smaker og selvfølgelig oppnå den viktige crunch-faktoren. Quaker havregryn er kjent for sin sprø tekstur og nøtteaktig smak. Jeg liker å bruke det som min base fordi det ikke blir så bløtt i melken. Honey Bunches of Oats, derimot, er en kombinasjon av delikate flak, knasende klynger og søtede havreklynger. The Honey Bunches of Oats bringer litt sødme og den ekstra smaken av bakekrydder til bollen. Ved å kombinere Quaker havregrynruter og Honey Bunches of Oats kan du skape et velsmakende og mettende frokostalternativ som gir en rekke teksturer og smaker. I tillegg kan kombinasjonen gi en god kilde til fiber og protein for å holde deg mett og fornøyd hele morgenen.” – Aaron Clayton, privat kokk i Los Angeles, California

“Min favoritt frokostblanding som barn var strimlet hvete! Fordi bestemoren min helte varm melk over den, for å myke den og så la meg dekke det hele med brunt sukker. Den sukkerholdige melken når du er ferdig med å spise var den beste delen” – Brandon Thordarson, konsernsjef for Moxies

“Min favoritt frokostblanding må være Raisin Bran Crunch med havremelk. Det er perfekt etter min mening, ikke for komplisert, ikke for søtt, fin tekstur fra granolaen og tygget fra rosinene. De fleste frokostblandinger er pumpet fulle av sukker og inkluderer ikke -Så flotte ingredienser, så dette gir meg min løsning uten skyld. Dessuten er det bare noe modent og særegent med Rosinkli sammenlignet med resten!” – Zack Squier, kokk/grunnlegger av Squier’s Specialty Edibles i Kittery, Maine

“Jeg elsker klassiske cornflakes av mange grunner! Hovedsakelig passer de godt til så mye mer enn bare vanlig gammel melk! Jeg elsker å lage stekt iskrem med cornflakes og jeg er besatt av stekt iskrempai. Jeg elsker å panere kylling i cornflakes og bruke andre ingredienser som salt og eddik når du bruker dette som panering. Jeg liker også panerte kyllingstrimler med knuste cornflakes og en rekke krydder. Browned butter cornflake cookies er også helt fantastiske. De er gode som en crunchy topping til maisbrød og bananbrød. Jeg elsker karamelliserte bananer og cornflakes-pannekaker, de er også flotte for panering av arme riddere.” – Stephen Parker, bedriftskokk for Black Tap Craft Burgers & Beer i New York City, New York

«Da jeg vokste opp, var min absolutte favoritt frokostblanding Reese’s Puffs fordi det egentlig var å spise dessert til frokost, og hvem elsker ikke det? Men frokostblandingsselskapet som absolutt endrer spillet akkurat nå er OffLimits™. Nylig ble jeg forelsket i pandan-kornblandingen deres, og visste at jeg måtte lage en iskremsmak rundt den, og det var slik vi kom opp med OffLimits™ Zombie m/ Coconut & Pandan – en kokosnøtt-muscovado-is med pandan-kornblanding og en pandan-snurr .” – Tyler Malek, Head Ice Cream Innovator hos Salt & Straw i Portland, Oregon

“Jeg elsker all frokostblanding – de sukkerholdige typene, de “sunne” typene, granola, flak, o’er, klaser – jeg diskriminerer ikke. Men min absolutte favoritt frokostblanding er Cap’n Crunch Peanut Butter Crunch. Kanskje det er fordi jeg bare tillater meg selv å ha det en eller to ganger i året, men helt siden jeg oppdaget det som barn, har jeg aldri hatt en mer perfekt frokostblanding hver gang. Peanøttsmøret gir den en søt og salt stemning som er utrolig tilfredsstillende. Og fordi det er en mer hjertelig maispuff, har den en tilfredsstillende crunch som ikke blir så lett bløt. Den beste delen: frokostblandingen gir melken en peanøttsmørsmak som virkelig er en frokostdrøm.» – Pooja Bavishi, administrerende direktør og grunnlegger av Malai i Brooklyn, New York