De 5 beste varmeputene i 2023

Enten du bare blir eldre, jobber i en krevende jobb eller tilbringer timevis med å sitte ved et skrivebord, er det sannsynligvis en del av kroppen din som gjør vondt når du er ferdig for dagen. Smerter i korsryggen og hoftene er vanlige plager for de av oss som sitter hele dagen – spesielt hvis vi ikke bruker det vi kan. For noen rimelige og brukervennlige alternativer for å lindre den smerten, vil vi anbefale å gå for en av de beste varmeputene du kan få.

De fleste varmeputer gir noen leddsmerter, nakkesmerter og ryggsmerter – eller hjelper til med leddgikt og kramper. For å være klar, hvis du opplever ryggsmerter og du ikke vet hvorfor, bør du konsultere legen din. Stol på meg, du vil ikke la tilfeldig smerte gå ubehandlet over lengre tid.

Når det er sagt, la oss ta en titt på hva vi bruker for å avlaste litt.

Ren berikelse

Dette er en stor varmepute du kan vikle rundt problemflekker. Jeg byttet til dette merket for dens jevnere oppvarming (unngå varme og kalde flekker som plager elektriske varmeovner). Kontrollplaten lar deg velge automatisk avstenging eller vedvarende varme til du er klar for en pause. I tillegg kan du koble fra ledningen og kaste den myke mikrofiberputen i vasken for å friske den opp.

— Jessica Dolcourt

Du mottar prisvarsler for Pure Enrichment

Solstråle

Jeg lider av en skade på isjiasnerven som bare elsker å blusse opp når jeg setter meg ned for mye. Når jeg jobber hjemmefra, har jeg en tendens til å bli dypt involvert i et prosjekt og ikke stå så ofte som jeg burde, noe som fører til litt smerte. Når dette skjer, vet jeg at jeg må bryte ut den hendige Sunbeam-varmeputen min som jeg har hatt i noen år nå.

Den er superpålitelig og har flere temperaturinnstillinger for å kontrollere hvor mye varme den slipper ut. Den er tilgjengelig i noen få forskjellige størrelser, men jeg valgte en av mellomstørrelsene for å dekke mer av ryggen min samtidig for å lindre ryggsmerter. Den har et putetrekk i stoff, som har holdt seg ren i årene jeg har brukt den.

— Jared DiPane

Du mottar prisvarsler for Sunbeam – Premium varmepute med XpressHeat – Grå

Newgam

Under lockdown kjøpte jeg en av disse til meg selv for å jobbe mer komfortabelt fra sengen. Så fikk jeg to til å gi i gaver til folk som ikke visste at de trengte dem. Nå kan jeg ikke leve uten denne behagelige, bærbare støtten.

— Jessica Dolcourt

Du mottar prisvarsler for Newgam Lumbar Support Pillow

Solstråle

Jeg tok tak i en Sunbeam varmepute fordi den viktigste funksjonen i en varmepute, for meg, er muligheten til å slå seg av automatisk. Jeg er flink til å ta smertestillende, sette på varmepute og sovne. Ikke den tryggeste måten å leve på. Så det er fint å vite at varmeputen min slår seg av automatisk etter to timers bruk. Denne modellen passer bra overalt, sprer varme fint og jeg trenger ikke bekymre meg for at den er utrygg bare fordi jeg har døset.

— Russell Holly

Du mottar prisvarsler for Sunbeam varmepute for nakke og skuldre

Min varmepute

Jeg burde egentlig bruke de ekstra pengene og få en oppvarmet pute med ledning, men jeg føler ikke at jeg bruker den nok til å være verdt det. Hver gang jeg får ryggsmerter, bruker jeg den mikrobølgebare puten min for å lindre den. Bare sett den inn i mikrobølgeovnen og la den avkjøles naturlig på kroppen din. Risen og linfrøet inne i den klarte å holde på varmen i rundt 10 minutter, noe som ser ut til å være lenge nok til at ryggen min sluttet å gjøre vondt. Resultatene dine kan variere.

— James Bricknell

Du mottar prisvarsler for Min varmepute for smertelindring

James Martin/CNET

Jeg har alltid slitt med perioder med ryggsmerter, i stor grad på grunn av dårlig holdning og mye sittende ved datapulter. Men siden jeg har begynt å trene helkroppsstyrke og pilates hjemme med Apple Fitness Plus, har jeg ikke bare blitt sprekere og sunnere uten å måtte gå på treningsstudio, men ryggsmerter er sjelden et problem. Et abonnement vil gi deg $10 i måneden eller $80 årlig for opptil fem familiemedlemmer.

Les mer: Mitt år med Apple Fitness Plus: Stort vekttap hjemme

— Andrew Lanxon

Flere hjemmekontorguider fra CNET

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *