(Som Sage Bava sier i åpningsavsnittet nedenfor, “Som artist/musiker innså jeg for mange år siden at jeg må ta min egenomsorg på alvor, ta vare på kroppen min for å pleie sinnet og sjelen min.” Så Bava var den perfekte personen å gå inn på West Hollywood-stedet Remedy Place og tilbring en dag der for å se hvordan “First Social Wellness Club” kan jobbe med musikere om deres egenomsorg – Steve Baltin)

Sammenhengen mellom hvordan omsorg for kroppen vår påvirker vår mentale helse er ubestridelig. Som artist/musiker innså jeg for mange år siden at jeg må ta min egen omsorg på alvor, ta vare på kroppen min for å gi næring til sinnet og sjelen. Ernæring, tarm-hjerne-forbindelse, fysisk aktivitet og mediering er alle ting jeg har holdt i arsenalet mitt, og jeg brenner for å hjelpe folk å få tilgang til å bruke disse verktøyene selv. Jeg er alltid på utkikk etter områder som er ledende i å trekke disse forbindelsene og utdanne samfunnet om hvordan vi kan ta vare på oss selv bedre. Jeg var så spent på å oppdage Remedy, en slik plass i selvpleie- og helserevolusjonen.

De bygger bro mellom eldgamle østlige praksiser med vestlig teknologi for å skape mer effektive måter å ta vare på oss selv på. Med beliggenhet i Los Angeles (West Hollywood) og i NYC (Flatiron), er Remedy kjent for å behandle hardtarbeidende fagfolk, inkludert mange kreative typer, artister og musikere. Remedy tilbød meg nådig å besøke deres West Hollywood-lokasjon med Kate Ferber, som også er musiker og jobber med MusiCares, en ideell organisasjon etablert av Recording Academy.

Da jeg gikk inn på Remedy Place i West Hollywood, skyllet en bølge av ro over meg. Fra det fantastiske jordfargede designet til den ekte, snille og gjennomtenkte energien til teamet som hilste på oss, følte vi umiddelbart at dette kom til å bli en utrolig opplevelse. Dr. Jonathan Leary, grunnlegger av Remedy Place er på et oppdrag om ikke bare å skape rom med innovative verktøy for å hjelpe folk til å helbrede og tilbakestille, han ønsker også å hjelpe til med å lære om hvordan vi best kan ta vare på vår største ressurs, kroppene våre. Kate og jeg hadde først en omvisning i rommet ledet av manager Mark Scheanauer. Mark var utrolig kunnskapsrik, og forklarte hver fascinerende innretning og plass. Det er bemerkelsesverdig hvor mye de tilbyr hos Remedy, ved å bruke mange gamle metoder som Akupunktur + Cupping + Cyro Chambers til nyere innovativ teknologi som lymfatisk kompresjon og vitamindrypp.

Hver del av Remedy er vakkert designet for optimal ro og privatliv. Det er også mulighet for å gjøre noen stasjoner som en gruppe, ettersom selvpleie kan være enda morsommere når du er ferdig med venner. Kate og jeg var spente på å oppleve dette sammen. Først på listen var Oksygenkammeret. Som en som er stolt av å være kunnskapsrik om å ta vare på kroppene våre, var jeg spent på å lære om dette. Vi satte oss inn i disse romskipsøkende containerne og lyttet til en guidet mekling i omtrent 40 minutter. Det var også en iPad til stede med alle strømmetjenester hvis man heller vil se et show. Remedy har definitivt et spekter av alternativer. Dette var en fascinerende opplevelse, mange dype åndedrag og veldig avslappende. Deretter fikk Kate og jeg kapper og tøfler og dro for å gjøre litt halotropisk pustearbeid før isdykket. Mark ledet oss gjennom isstupet. Vi hørte på noen av favorittlåtene våre og følte oss fantastiske etterpå. Neste var den utledede badstuen hvor vi slappet av, varmet opp og nøt den vakre plassen.

Etterpå nøt vi noen Ashapops (min favorittmatbit) i helsebaren og gjennomvåte våre siste øyeblikk. Kate og jeg følte oss mye bedre etter vår tid hos Remedy og ivrige etter å komme tilbake for å oppleve og lære mer. Omtrent en uke senere tok Steve Baltin og jeg en telefonsamtale og pratet mer inngående med Dr. Leary. Vi snakket om viktigheten av egenomsorg for mental helse, behovet i USA for mer pedagogisk tilgang om hvordan vi bør ta vare på oss selv og de spennende fremtidsplanene til Remedy. — Sage Bava

Sage Bava: Hyggelig å møte deg. Hvor er du?

Dr. Jonathan Leary: Jeg er i New York. Jeg tror alle disse isbadene har gjort denne vinteren mye enklere for meg.

Bava: Er du viet ukentlig, eller kanskje til og med daglig, til isbadsritualet? Hver morgen sa han at han tar isbadet.

Leary: Ja, jeg gjør mitt annenhver dag. Og når det først er i rutinen din, og du bare føler hvor bra det får deg til å føle deg mentalt og fysisk, er det litt vanskelig å ikke ha det i rutinen din. Men Mark er best. Jeg er glad du fikk møte ham.

Bava: Ja, jeg vil gjerne vite mer om å sette sammen teamet ditt. Jeg ble så tatt av den fantastiske energien til personalet på remedy. Kan du snakke mer om denne prosessen?

Leary: Ja! Teamet er så viktig at selskapet ikke kan bli det det er uten et fantastisk team bak seg. Og vi har ærlig talt det mest utrolige laget. Og de er så glade fordi de før og etter alle skiftene deres får ubegrenset egenomsorg for å ta vare på seg selv. Og så er de bare rundt glade mennesker hele dagen fordi det er umulig å gå inn i Remedy og ikke forlate følelsen bedre enn da du gikk inn. Så de tar vare på seg selv, de tar vare på mange mennesker og gjør mange glade. Og så, energisk, å være i et rom som bare får folk til å føle seg bra, det er litt vanskelig å ikke være superfornøyd og glad. Det er ikke som i gjestfrihetsverdenen eller på restauranter hvor du har folk som klager hele tiden. Alle er bare så glade for å være i den plassen, fra teamet og gjestene. Så jeg tror det er det som skaper en veldig kraftig energi.

Bava: Jeg vil gjerne vite mer om inspirasjonen bak å starte selskapet og alle de innovative stedene du har skapt der.

Leary: Jeg har jobbet med Remedy i over 10 år. Det var min opprinnelige praksiside, og jeg jobbet med den gjennom de fire årene under doktorgraden. Jobbet med denne fantastiske forretningsplanen, gikk til banken, trodde du bare kunne få et bedriftslån, skjønte raskt at det ikke var slik det fungerer. Kvinnen lo på en måte av meg, hun sa: “Jada, du har ingen penger og all denne studielånsgjelden. Hvordan skal jeg gi deg et lån hvis du ikke har penger?” Og jeg tenkte: “Det er derfor jeg trenger et lån.” Men svingte raskt. Jeg hadde hatt min private praksis i fem år, og i fem år fikk jeg bare lytte til pasientene: Hva fungerte, hva fungerte ikke, hva trenger de, hva trenger de ikke, hva var de villige til å gå på akkord med og hva de ikke var. Og jeg må fortsette å oppdatere forretningsplanen, du vet, ved å bruke de dataene og det kliniske beviset. Og også sørge for at jeg forsto forretningssiden fullt ut fordi sluttmålet til Remedy Place er å være større enn en Equinox, større enn et SoHo-hus, og deretter virkelig bruke den plattformen til å lære folk hvordan de skal ta vare på seg selv. Men for å virkelig vokse et selskap til den størrelsen, og også for å virkelig gi innflytelse i dette helsevesenet, må du sørge for at virksomheten er bedre enn konseptet. Så jeg brukte mye tid på å lære meg forretningssiden også. Og vi åpnet den West-Hollywood-klubben på slutten av 2019, og nå åpnet vi i New York i fjor. Nå er grunnlaget vårt supersterkt, vi har et utrolig team, og nå er vi virkelig klare til å begynne å skalere i en mye raskere hastighet.

Steve Baltin: For meg som musikknerd, er det artister du virkelig føler som inspirerer ideene eller konseptet? Dette gjelder også for vellykkede bedrifter, er det folk du virkelig ser på som en slags rollemodeller for hva du vil at Remedy skal være?

Leary: Ja, jeg tror det store er bevisstheten. Selvfølgelig, med mange av disse tjenestene og opplevelsene, er de ikke nye, de er bare, morsomt, mer fremvist. Og mye av det som å bli vist frem skyldes mennesker med store plattformer. Så nå, hvis du ser på de siste par årene med det faktum at Remedy har hundrevis av millioner av visninger på våre TikTok av isbad til Kim Kardashian eller Drake eller Shawn Mendes, alle disse menneskene, bruker nå også plattformen sin for å vise hvordan de kan ta vare på seg selv. Og jeg tror på slutten av dagen, vårt oppdrag er bare å få folk til å føle seg bedre, og grunnleggende helsesøyler trenger ikke å koste penger. Som å lære hvordan du spiser, hvordan du beveger deg, og hva er disse andre tingene som ganske enkelt kan legges til rutinen din slik at du kan ta vare på deg selv. Og jeg tror det er der dette virkelige skiftet i helsevesenet er. Nå tror jeg folk innser: “Den eneste personen som vil gjøre meg frisk er meg, og jeg må faktisk ta vare på meg selv med jevne mellomrom.” Så jeg tror hele fremveksten av egenomsorg og til og med alternativ medisin som helhet handler om mennesker som bruker plattformene deres og viser, “Hei, dette er hvordan jeg tar vare på meg selv, og dette er det som har hjulpet meg med alt jeg jeg har å gjøre med, enten det er mental helse, om det er gastrointestinal, om det er en kronisk sykdom.” Så for meg handler det egentlig om å jobbe med mennesker som bruker plattformen deres for godt. Så ja, jeg har jobbet med mange musikkartister gjennom årene innenfor praksisen min. Og jeg tror jeg alltid har hatt en veldig sterk forbindelse med musikk, fordi musikk er den eldste formen for helbredelse. Og det har eksistert i enhver sivilisasjon som vi noen gang kunne vite om, og nå er det en del av dette. Så jeg tror det er en vakker sammenheng ikke bare når det gjelder hvordan artister tar vare på seg selv, fordi disse turnerende artistene og det å være berømt er superstressende og de trenger mer omsorg og mer vedlikehold enn noen andre. Men på toppen av det, tror jeg det er fremtidige mål med hvordan Remedy Place kan jobbe med disse artistene for å lage musikk som helbreder. Og jeg synes det er mange kule ting i linjen som vi berører overflaten på, men jeg er spent på å til slutt gjøre et dypdykk og kanskje sette sammen noe av det.

Baltin: Så for deg, når folk kommer inn til Remedy for dagen, hva er det beste du hører folk si når de drar?

Leary: Hver dag vil folk bare si hvor mye bedre de har det. Og det er vårt løfte, det er ikke vår tagline: “Du vil alltid forlate følelsen bedre enn du gikk inn.” “Fordi det er umulig å la være. Når du holder budskapet superenkelt, klart og konsist, er det så kraftig at når du kommer til Remedy du vil alltid forlate følelsen bedre. Og det klare budskapet hjelper oss virkelig å oppnå vårt større oppdrag om å få verden til å føle seg bedre.

Bava: Vil gjerne høre mer om drømmen din om fremtiden til Remedy. Har du planer om å utvide lokasjoner og er du spent på noe nytt som utvikles som vil bli en del av Remedy?

Leary: Målet for oss har alltid vært å lede bransjen med innovasjon. Men samtidig er det mye lo, og det er mange produkter som er der ute eller som lanseres som ikke er veldig effektive eller som egentlig ikke er bevist å gjøre noe. Så akkurat nå er de eneste tingene i Remedy ting som jeg har testet ut på pasienter i minst syv år. Og vi utforsker å legge til nye ting. Og med hver klubb er målet å sørge for at vi holder oss i forkant. Men bare med de tingene vi vet 100 prosent fungerer og sørge for at vi som eksperter på feltet gjør riktig due diligence for hva som er best for gjestene.